Administrația locală din Techirghiol continuă lucrările de amenajare a orașului

Proiectul „Mobilitate Urbană II“, finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“, obținut de administrația locală a orașului Techirghiol este în plină desfășurare. Valoarea proiectului este de 11 milioane de lei și vizează reabilitarea străzilor: 9 Mai; Aurel Vlaicu; Dimitrie Cantemir; Ecaterina Varga; George Enescu; Griviței; Ion Creangă; Nicolae Titulescu; Oltului; Plantelor și strada Rovine precum și trotuarele aferente.
,,În prezent se asfaltează strada Aurel Vlaicu. Urmează realizarea marcajelor rutiere și plantarea arborilor de aliniament. Totodată se execută lucrările de reabilitare a trotuarelor pe străzile Rovine, Nicolae Bălcescu și 9 Mai.
În paralel, administrația locală execută lucrări de refacere a spațiului verde de pe faleza Lacului Techirghiol. Aproxim 11.000 de metri pătrați de gazon vor fi refăcuți, suprafață care va fi udată prin noua rețea de irigare cu aspersoare. Proiectul este finanțat din bugetul local al orașului Techirghiol’’, a subliniat edilul Iulian Soceanu.

 

Mai multe stiri