Sursă: Facebook, Consiliul Județean Constanța.

Consiliul Județean Constanța finanțează proiecte și activităţi nonprofit de interes general

Consiliul Județean Constanța anunță că și anul acesta, instituţia finanțează cele mai promiţătoare proiecte, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.
Consiliul Judeţean Constanţa susţine şi promovează sportul de masă şi de asemenea, prin acţiunile sale, încurajează tinerii judeţului să practice cât mai mult sport.
,,Astăzi, am semnat contractele de finanţare pentru unsprezece proiecte depuse de organizațiile non-guvernamentale din județ, din domeniul sportului, care au îndeplinit criteriile de calificare în urma evaluării. Suma totală alocată acestui domeniu este de 4.500.000 lei, bani ce vor merge la mai multe asociaţii şi cluburi sportive din judeţul Constanţa, pe disciplinele: fotbal, rugby, oină, karate, handbal, box, judo, sport nautic şi motorsport.
Sportul românesc, implicit cel judeţean, are nevoie de cât mai multe astfel de proiecte de anvergură. La fel de mult, îmi doresc și sper ca noi, autoritățile locale, să putem sprijini în continuare și să contribuim cât mai mult posibil la dezvoltarea sportului constănțean, pentru că niciun efort nu este prea mare pentru viitorul copiilor noștri.
Felicitări tuturor celor declaraţi eligibili şi mult succes în derularea acestor proiecte, care, cu siguranţă vor aduce cât mai multe performanţe, atât la nivel local, naţional, cât şi internaţional”, a declarat Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Sursă: Facebook, Consiliul Județean Constanța.

Mai multe stiri