Sursă: Facebook, Primăria Constanța.

Piațeta din complexul Badea Cârțan a fost modernizată și au fost înlocuite spațiile verzi

Pe strada Badea Cârțan, în zona complexului comercial, întreaga piațetă a fost revitalizată. În urmă cu puțin timp, Confort Urban a pavat zona cu dale moderne, a refăcut trotuarele și aleile de acces din zona complexului și din proximitatea locului de joacă. De asemenea, au fost revigorate spațiile verzi prin gazonarea mai multor suprafețe și plantarea unor arbuști ornamentali și a multor trandafiri pentru înfrumusețarea zonei.
După finalizarea acestor lucrări, Primăria Constanța a montat bănci, coșuri de gunoi pentru colectarea selectivă, coșulețe stradale, transformând zona într-un spațiu de recreere.
,,Acesta este primul pas pentru modernizarea cartierului, întreaga zonă urmând să intre într-un amplu proces de regenerare urbană. Cu toate că autoritatea locală a depus eforturi pentru transformarea totală a zonei, de pe spațiul verde au început deja să dispară trandafirii plantați. Facem apel la constănţeni să protejeze plantațiile nou-înființate și în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendro-floricol să sesizeze acest lucru la numerele de telefon: 0241.550055 – Dispecerat Primăria Constanţa și 0241.484205 și 0341.922- Direcția Generală Poliția Locală,” au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța.

Mai multe stiri