Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Primăria Constanța continuă plantările de primăvară

Primăria Constanța continuă plantările de primăvară, în vederea evenimentului ce va marca Ziua Constanței, dar și pentru sezonul estival. În acest sens sunt înfrumusețate zonele publice cu flori. Aproximativ 15.000 de margarete africane, gazanii, petunii și crăițe au fost plantate în această perioadă, în parcul Tăbăcărie, parcul Tomis II, parcul Arheologic, parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, jardinierele situate la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Mircea cel Bătrân și pe faleza Cazino.
Acțiunile de plantare se vor extinde pe spațiile verzi din parcuri și zone de promenadă, precum și pe fâșiile stradale din intersecții. ,,Plantele sunt livrate săptămânal pentru a susține ritmul de plantare. La finalul acestui sezon de plantare, 90.000 de flori vor îmbogăți zonele cu spațiu verde.
Totodată, personalul de specialitate efectuează lucrări de întreținere și îngrjire corespunzătoare pentru florile plantate anterior în oraș,” au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri