Sursă: Facebook, Primăria Constanța.

Seniorii Constanței sărbătoriții lunii aprilie, premiați de Primăria Constanta

Vârstnici care au depus cereri în cursul lunii aprilie, vor primi acasă, prin mandat poștal, sumele oferite de Primăria Constanța.

Luna aceasta sunt premiate 61 de persoane care au împlinit 80 de ani, 22 de persoane de 90 de ani și 20 de cupluri care au petrecut împreună jumătate de secol.

Primăria Constanța oferă locuitorilor orașului, care au împlinit aceste venerabile vârste, următoarele sume: 300 de lei seniorilor trecuți de 80 de ani, 500 de lei celor de 90 de ani, 1.000 de lei celor care au împlinit 100 de ani și 300 de lei pentru cei care au petrecut împreună peste jumătate de secol.

Pentru a intra în posesia sumelor, constănțenii trebuie să trimită pe e-mail următoarele documente:
– cerere tip;
– copie conform cu originalul a certificatului de naștere;
– copie conform cu originalul a cărții de identitate;
– copie conform cu originalul a certificatului de căsătorie – pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie.
,,Documentele se pot depune și la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat în Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri, vineri între orele 08.30-16.30, iar în ziua de joi între orele 08.30 – 18.30. Cererile nu se primesc înainte de data aniversării, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață,” au anunțat reprezentanții primăriei municipiului Constanța.

Mai multe stiri