Sursă: Facebook, Primăria Constanța.

Lucrările de modernizare și reabilitare a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” sunt în curs de finalizare.

Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” a reintrat într-un amplu proces de modernizare și reabilitare în anul 2021, după ce, timp de un an, nicio firmă nu a dorit să participe la licitație.
Proiectul de reabilitare, modernizare și dotare a Liceului cu program sportiv „Nicolae Rotaru”, corp cămin, sală de mese și cantină a fost inițiat în anul 2015, însă la scurt timp după începerea șantierului, constructorul a abandonat lucrările. Acestea au fost reluate abia anul trecut, după parcurgerea tuturor etapelor tehnice și legale pentru continuarea șantierului cu un alt constructor. În prezent, lucrarile sunt în curs de finalizare, cu toate completările si modificarile solicitate de conducerea unității de învățământ.
Astfel, a cererea expresă a conducerii unității de învățământ, au fost emise dispoziții de șantier pentru modificarea proiectului în ce privește instalația sanitară a bucătăriei, ce au inclus montarea a două sifoane de pardoseală în sala de mese și bucătărie, precum și realizarea de racorduri suplimentare de apă și canalizare în magaziile de alimente.
,,În acest moment nu sunt alte solicitări din partea unității de învățământ, dar, în eventualitatea în care acestea vor fi întemeiate și formulate în timp util, Primăria Municipiului Constanța va răspunde cu promptitudine”, au anunțat reprezentanții primăriei municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța.

Mai multe stiri