Obiectivele aflate în administrarea Primăriei municipiului Constanța vor fi supravegheate video

Primăria municipiului Constanța a lansat o procedură de achiziție pentru serviciul de supraveghere video. Municipalitatea a luat decizia de a face această investiție pentru a preveni actele de vandalism, furturile, pentru asigurarea integrității bunurilor publice, dar și pentru creșterea siguranței cetățenilor. Se intenționează achiziționarea de camere video de exterior de tip IP cu alimentare PoE (prin cablu ethernet).
Valoarea achiziției este de 236.160 de lei, fără TVA, iar durata contractului este de 12 luni, perioada de valabilitate a ofertei fiind de 90 de zile, iar serviciul se va derula pe o perioadă de maximum 12 luni.
Serviciul se va derula sub formă de abonament lunar, fără taxă de instalare sau alte costuri suplimentare. Prestatorul are și sarcina de a întreține camerele curate în permanență, pentru a asigura o vizualizare cât mai clară a imaginilor.
Camerele video și toate echipamentele instalate sunt proprietatea prestatorului, pe toată durata desfășurării contractului. Lucrările de montare și instalare, precum și mentenanța și reparațiile acestora vor fi efectuare de prestator, fără costuri și investiții suplimentare.
Ofertele pot fi transmise până la data de 14 iunie 2023, ora 23:59.
Vor fi amplasate camere video în 57 de zone din municipiul Constanța, inclusiv stațiunea Mamaia, stabilite și precizate în caietul de sarcini.

Mai multe stiri