Proiectul primăriei Constanța care vizează amenajarea unei parcări supraetajate pe Aleea Argeș, avansează

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a analizat solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Amenajare parcare supraetajată pe Aleea Argeș, zona bl. V3 din municipiul Constanța, faza SF și DTAC”. Titularul proiectului este Primăria municipiului Constanța prin Confort Urban SRL.

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului a stabilit că nu trebuie efectuat impactul asupra mediului pentru acest proiect. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la adresa titularului, Confort Urban SRL, cu sediul în municipiul Constanța, strada Vârful cu Dor nr. 10. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 24.06.2023.

Primăria Constanța a emis încă de anul trecut un certificat de urbanism pentru construirea unei parcări supraetajate în Tomis Nord, pe Aleea Argeș, parcela 256097, faza Studiu de fezabilitate și Documentație Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire.

Mai multe stiri