Sursă: Facebook Primăria Constanța

Au fost demarate lucrările de asfaltare a carosabilul pe strada George Topârceanu din Palazu Mare

Se asfaltează carosabilul pe strada George Topârceanu din cartierul Palazu Mare. Lucrările se desfășoară cu restricții totale de trafic rutier. Echipele SC Confort Urban SRL intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada George Topârceanu, tronsonul cuprins între strada Prelungirea Recoltei și bulevardul Tomis. După ce a fost decopertat vechiul strat de uzură, astăzi carosabilul este recondiționat cu un nou strat de asfalt. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00.
Ca rute alternative, circulația autovehiculelor se va putea efectua pe străzile Liviu Rebreanu, Corneliu Baba și Prelungirea Recoltei.
,,Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări,” au anunțat reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

Sursă: Facebook Primăria Constanța

Mai multe stiri