Sursă: Facebook Primăria Constanța.

Se reabilitează carosabilul pe alte patru străzi din cartierul Palazu Mare

Echipele SC Confort Urban SRL intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Eugen Lovinescu, tronsonul cuprins între strada Prelungirea Recoltei și bulevardul Tomis. După ce a fost decopertat vechiul strat de uzură, astăzi carosabilul este recondiționat cu un nou strat de asfalt. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00. Aceleași restricții de circulație vor fi aplicate și sâmbătă, 15 iulie, în intervalul orar 08:00 – 16:00, când echipele de asfaltatori vor acționa pe strada Corneliu Baba.

În paralel, se decopertează vechiul strat de uzură pe strada Tache Ionescu, tronsonul cuprins între strada Corneliu Baba și strada Prelungirea Recoltei. Lucrările se vor extinde pe strada Barbu Catargi, fiind instituite aceleași restricții de trafic rutier, astăzi și mâine, în intervalul orar 08:00-16:00. Ca rute alternative, se va putea circula pe străzile George Topârceanu, Ionel Teodoreanu, Prelungirea Recoltei și Iuliu Maniu.

,,Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook Primăria Constanța.

Mai multe stiri