Sursă: Facebook Primăria Constanța

Primul spectacol multimedia care implică drone cu lumini, drone cu efecte pirotehnice și artificii, va avea loc, în premieră națională, la Constanța

Primaria Municipiului Constanța a pregătit, pentru data de 15 august, un moment unic în România. ,,Timp de 14 minute, în intervalul orar 22:30-23:00, ridicăm cu toții privirile spre cer, în zona Digului Verde, și ne bucurăm de un moment emoționant. Întreaga scenografie este special concepută pentru Ziua Marinei, cu design unic și personalizat format din drone și efecte pirotehnice speciale, sincronizate cu muzica înălțătoare a Madrigalului.

Show-ul constă într-un joc de lumini și forme realizat cu ajutorul a peste 150 de drone folosind cea mai dezvoltată tehnologie pentru a transmite un mesaj și pentru a crea o atmosferă unică nemaivăzută până acum în lumea spectacolului. Nici cei care vor participa la manifestările de pe timpul zilei nu vor fi privați de spectacolul de pe cer. În intervalul orar 10:30-11:00, constănțenii și turiștii prezenți în Portul Tomis se vor bucura de un impresionant spectacol de artificii de zi. Pe 15 august Constanța sărbătorește! Nu ratați, așadar, un spectacol complet!,, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

 

Sursă: Facebook Primăria Constanța

 

Mai multe stiri