Sursă: Facebook Primăria Constanța

Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Km 5

Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Liliacului, tronsonul cuprins între strada Arcului și bulevardul Aurel Vlaicu, traficul rutier fiind restrictionat parțial, până la ora 16:00. Lucrările vor continua miercuri și joi, instituindu-se aceleași restricții de circulație în intervalul orar 08:00-16:00. Operațiunile de asfaltare se vor derula imediat după decopertatea vechiului strat de uzură.
În paralel se reabilitează trotuarele, se construiesc casete pentru spații verzi în care se vor planta copaci, se înlocuiesc bordurile și se stabilizază terenul în vederea pregătirii suprafețelor pietonale pentru a fi acoperite cu asfalt destinat traficului pietonal.
,,Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor.
După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierele orașului vor intra în reabilitare.
Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook Primăria Constanța

Mai multe stiri