Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Continuă programul de investiții la locurile de joacă din Cernavoda

Administrația Publică Locală continuă programul de investiții la locurile de joacă din oraș. Constructorul a demarat lucrările de execuție la obiectivul de investiții “Modernizare spații verzi și locuri de joacă din orașul Cernavoda lot 1 – strada Medgidiei“.
,,Spațiul de joacă se reabilitează în totalitate și primul pas îl reprezintă desființarea mobilierului urban, desființarea echipamentelor de joacă învechite existente, desființarea împrejmuirii deteriorate și pregătirea terenului pentru noile dotări.
Locul de joacă va fi dotat cu echipamente de joacă pentru copii cu vârste cuprinse între 2- 12 ani, respectiv: balansoare cu arc, balansoare cu scaune, traseu pentru echilibru, leagăn cuib, leagăn cu 2 și 4 scaune, precum și echipamente pentru copiii cu dizabilități. Echipamentele de joacă vor fi montate pe platforme de tartan. De asemenea, locul de joacă va fi dotat cu bănci de odihnă, cișmea, stâlpi de iluminat cu panou solar și coșuri de gunoi,” au anunțat reprezentații Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri