Sursă: Facebook, Primăria Constanța

,,Generozitatea ne-a adus împreună” – eveniment caritabil organizat cu scopul de a contribui la reabilitarea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța

Fundația Pontica, Primăria Constanța și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” anunță încheierea cu succes a evenimentului caritabil GENEROZITATE – ediția I, organizat cu scopul de a contribui la reabilitarea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
Evenimentul a adus laolaltă constănțeni, într-un act de solidaritate fără precedent, demonstrând importanța mobilizării comunității pentru o cauză bună.
Orchestra, corul și soliștii Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” i-au răsplătit cu un spectacol de neuitat pe cei 233 de spectatori datorită cărora s-a strâns suma de 46.600 lei.
Vânzarea de tablouri donate de tinerii artiști studenți ai Universității Ovidius și profesorii lor și vânzarea colecției revistei de cultură TOMIS au adăugat 3.455 lei, ridicând astfel suma donațiilor către SCBI la 50.055 lei.
,,În prezent, Primăria Constanța derulează investiții în valoare de 20 milioane de euro la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Construcția și dotarea aripii modulare va fi urmată de consolidarea și reabilitarea corpului vechi. În acest context, donația rezultată în urma evenimentului caritabil GENEROZITATE poate părea o picătură într-un ocean, dar, de fapt, importanța ei simbolică este cu mult mai mare, reprezentând dorința comunității de a contribui la susținerea unui demers constructiv, important pentru orașul Constanța.
Mulțumim tuturor celor care au participat la realizarea acestui eveniment cultural și caritabil: artiștilor și voluntarilor implicați și fiecărui constănțean care a ales să fie generos,” au informat reprezentații Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri