Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Noi titluri de călătorie sunt disponibile pe cardul CT BUS

,,Reamintim tuturor celor interesați că CT BUS a pus în vanzare încă de anul trecut toată gama de abonamente, în format card MiIFARE™, ceea ce permite o mai mare libertate de achiziție pentru călători, iar sistemul actual de taxare a unei călătorii pe CT BUS va fi modificat treptat.
Astfel, avantajele sistemului de tip E-ticketing accound based (ABT) sunt la îndemâna călătorilor, alături de deja consacratele metode de achiziție titluri de călătorie. Călătorii pot cumpăra un număr nelimitat de titluri de călătorie, iar pentru acest lucru au la îndemână numeroase variante de achiziționare a titlurilor de călătorie: portal online, aplicație mobilă, punct de vânzare, automat de vânzare. În etape, CT BUS va renunța la eliberarea titlurilor de călătorie (bilete/abonamente) pe suport de hârtie.
Pe portalul pentru călători, https://info.ctbus.ro/constanta//auth, care simplifică procesul de achiziție pentru utilizatori, o persoană poate gestiona un portofoliu de conturi (contul propriu și conturile membrilor familiei), își poate prelungi abonamentul sau reîncărca portofelele electronice.
Urmare a implementării noului sistem, va apărea ca obligativitate validarea acestui card de calatorie, la urcarea în mijlocul de transport. Călătorii care dețin conturi înregistrate în aplicația CTBUS pot efectua validarea de pe dispozitivele mobile, fără a mai fi necesară deplasarea în mijlocul de transport până la validator.
Pe site-ul CT BUS, vezi: https://www.ctbus.ro/e-ticketing/, regăsiți toate informațiile necesare,” au comunicat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri