Sursă: Primăria Constanța

A început asfaltarea ultimului tronson al bulevardului 1 Decembrie 1918, cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theordor Burada

,,În această dimineață a început asfaltarea ultimului tronson al bulevardului 1 Decembrie 1918, respectiv cel cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theordor Burada. De la primele ore ale dimineții, echipele de lucrători au început așternerea stratului de uzură pe sensul de mers către Gara CFR. Prin urmare, circulația rutieră este restricționată pe acest sector de drum și se desfășoară pe câte o bandă pe sensul de mers către stațiunea Mamaia. Imediat ce această porțiune va fi asfaltată, lucrările se vor muta pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, iar circulația rutieră se va muta pe celălalt sens.
În acest context, rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în măsura posibilităților, folosind rute alternative.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat. Facem din nou apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări,” au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Primăria Constanța

Mai multe stiri