Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Primăria Constanța derulează lucrări importante de amenajare și modernizare a cartierului Km. 4-5

,,Unul dintre obiectivele primordiale ale acestui mandat vizează amenajarea spațiilor verzi din cartierele Constanței, un proiect extrem de benefic cetățenilor, având în vedere rolul pe care îl au aceste zone în ceea ce privește îmbunătățirea calității stilului de viață.
Am început lucrările în cartierul Km 4-5, de pe strada Progresului, unde am încercat să valorificăm cât de mult posibil spațiul pe care l-am avut la dispoziție. Astfel, am reușit să amenajăm locuri de parcare, astfel încât cetățenii să nu mai fie nevoiți să parcheze vehiculele pe trotuare, și să înființăm un loc de joacă pentru copii.
De asemenea, avem în vedere și amenajarea unui spațiu de relaxare cu grătar, pentru a le oferi constănțenilor din această zonă o experiență cât mai plăcută în weekend-uri sau zilele libere.
Ne dorim cu adevărat să realizăm o regenerare urbană în zona cartierelor, pentru că vrem ca locuitorii să se bucure din plin de spațiile destinate relaxării și să îmbunătățim calitatea vieții acestora,” a anunțat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Mai multe stiri