Sursă: Facebook, Primăria Techirghiol

Primăria Techirghiol și Asociația Pădurea Copiilor au organizat un eveniment de plantare de arbori, în cadrul campaniei „România Plantează pentru Mâine”

Primăria Orașului Techirghiol se preocupă constant de creșterea calității vieții pentru locuitori prin multitudinea de proiecte implementate la nivel de infrastructură, educație sau mediu.
Orașul Techirghiol este printre puținele din țară în care media de spațiu verde pe cap de locuitor se situează peste media europeană, cu aproximatv 33 mp de spațiu verde/locuitor. Administrația locală nu se oprește însă aici. În ultima perioadă au fost semnate mai multe protocoale de parteneriat cu ONG-uri care desfășoară la nivel național campanii de plantare de arbori.
Un astfel de eveniment a avut loc sâmbătă, 2 decembrie, începând cu ora 09:30, când Primăria Techirghiol și Asociația Pădurea Copiilor au organizat un eveniment de plantare de arbori pe Bulevardul Victoriei. Acțiunea face parte din campaniă de împăduriri „România Plantează pentru Mâine”. În cadrul campaniei au fost plantați 104 arbori ornamentali de aliniament din speciile tei, stejar, sambovina și frasin.
,,Acest demers vine să completeze celelalte acțiuni în care s-au plantat peste 500 de arbori la nivelul întregului oraș în cadrul proiectelor finanțate cu fonduri europene, plantarea de arbori fiind o condiție în acordarea finanțării. Vom continua astfel de acțiuni atât alături de reprezentanții Asociației Pădurea Copiilor cât și de alte ONG-uri care ne-au solicitat în acest sens,” au transmis reprezentanții Primăriei Techirghiol.

Sursă: Facebook, Primăria Techirghiol

Mai multe stiri