Sursă: Facebook, Iulian Constantin Soceanu

Primăria Techirghiol a organizat conferința de presă prilejuită de finalizarea proiectului „Modernizare și extindere Teatru de Vară și reabilitare trotuare din zona adiacentă”

În cursul zilei de joi, 14 decembrie, administrația locală din orașul Techirghiol a organizat conferința de presă prilejuită de finalizarea proiectului „Modernizare și extindere Teatru de Vară și reabilitare trotuare din zona adiacentă”. Proiectul a fost finanţat prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020 prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nerambursabilă nr. 3662/28.12.2018.
,,Astăzi a fost organizată conferința de închidere a proiectului ,,Modernizare și extindere Teatrul de Vară și reabilitare trotuare zona adiacentă”. Practic, astăzi 14 decembrie 2023, au fost finalizate toate activitățile legate de acest proiect. Cu o valoare de peste 7,7 milioane de lei, proiectul de reabilitare a Teatrului de Vară ,,Jean Constantin” pune orașul Techirghiol pe harta culturală a județului Constanța. Pot spune că astăzi avem cel mai nou și cel mai bine dotat teatru de vară din județul nostru. Prin acest proiect capacitatea a fost crescută cu 25% la 612 locuri, a fost reabilitată zona pietonală adiacentă pe o suprafață de 1.312 mp. și a fost construită o clădire administrativă nouă, unde funcționează Biblioteca Orășenească. Doresc pe această cale să mulțumesc consilierilor locali care au sprijinit prin votul lor acest proiect, echipei de implementare din cadrul Primăriei Techirghiol, constructorului SC ABC Val, proiectantului SC Exstrudes Studio SRL și consultantului SC Eurostep SRL,” a transmis Iulian Constantin Soceanu, edilul orașului Techirghiol.

Sursă: Facebook, Iulian Constantin Soceanu

Mai multe stiri