Sursă: Facebook, Primăria Cernavoda

Orașul Cernavoda a intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă

Ca în fiecare an, în luna decembrie, Primăria și Consiliul Local Cernavodă organizează evenimente cât mai diverse si atractive, pentru a întregi atmosfera de sărbătoare a localității. Astfel, în perioada următoare, administrația locală vă invită să participați la spectacolul de Crăciun susținut de către cursanții secțiunilor Casei de Cultură – Spectacolul tematic, „Magia Crăciunului”. În program vor evolua:
Ansamblul folcloric „Mugurelul” coordonat de către Mariana Mazilu, Ansamblul de dansuri „Audeo”, condus de Aneta Ioniță și secțiunea „Canto, Chitară, pian”, instructor Claudiu Pescaru.

Corul de Cameră ,,Ioan D Chirescu” al Direcției Casa de Cultură, Muzeu Bibliotecă din cadrul Primăriei orașului Cernavodă, va susține și anul acesta, sub bagheta dirijorului Manuel Bălănică, tradiționalul concert de colinde ,,Praznic Luminos”. În acest an, repertoriul este constituit doar din colinde tradiționale, izvorâte din sufletul românesc.
Concertul va avea loc la Biserica Ortodoxă „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Cernavodă, în data de 17.12.2023, începând cu orele 11:00.
Vă așteptăm să trăim împreună bucuria sfintelor sărbători de iarnă! Intrarea este liberă!” au anunțat reprezentanții Primăriei orașului Cernavoda.

Sursă: Facebook, Primăria Cernavoda

Mai multe stiri