Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Și în acest weekend Târgului de Crăciun din Constanța pregătește spectacole atractive

Alina Eremia și Mario Fresh vor străluci pe scena Târgului de Crăciun din Constanța, vineri, 15 decembrie 2023, de la 19:00, în Parcul Oleg Danovski. Intrarea este liberă, iar spectacolul promite să fie captivant! În aceeași seară, tinerii artiști de la eMenTi Academy by Mihai Trăistariu vor susține recitaluri. Sâmbătă și duminică, spectacole variate și activități festive vă așteaptă, iar cei mici pot explora atelierul creativ și pot să-și lase scrisoarea pentru Moș Crăciun la căsuța din târg.
Programul din weekendul acesta:
Sâmbătă, 16 Decembrie 2023:
eMenTi Academy by Mihai Trăistariu
Centrul Cultural Județean Teodor T. Burada Constanța
Duminica – 17 Decembrie 2023
Aura Bolozan
Ramona Stamate
Mălina Paraschiv & elevii
Pe lângă toate aceste activități si spectacole vă invităm să descoperiți farmecul sărbătorilor în timp ce patinați pe gheața strălucitoare. Patinoarul amenajat de Primăria Constanța poate fi folosit gratuit de toată lumea.
Vă așteptăm cu drag! Ne dorim ca atmosfera plină de lumini și mirosul îmbietor al bunătăților de sezon vă vor învălui într-un cadru festiv de neuitat
Târgul de Crăciun Constanța este deschis în zilele lucrătoare de la 14:00 la 22:00 și în weekend de la 12:00 la 22:00, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri