Sursă: Facebook, Primăria Ovidiu

Primăria Ovidiu acordă bonificații persoanelor care aleg să facă plata integrală a sumelor datorate bugetului local până la data de 1 aprilie 2024

,,Primăria oraşului Ovidiu vă aduce la cunoștință că pentru plata integrală a sumelor datorate bugetului local până la data de 1 aprilie 2024, inclusiv, se acordă bonificații de 10% pentru persoanele fizice și 5% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului / taxei pe clădiri, impozitului / taxei pe teren și impozitului pe mijloacele de transport.
Cuantumul impozitelor și taxelor locale aplicabile la nivelul oraşului Ovidiu a fost menținut la nivelul anului 2023, cu precizarea că în conformitate cu prevederile legale s-a aplicat indexarea de 13,8%, reprezentând rata inflației.
Totodată, 1 aprilie 2024 este termenul de plată a primei tranșe a impozitelor și taxelor locale, iar pentru depășirea termenului scadent se datorează majorări de întârziere de 1% calculate pentru fiecare lună.
Impozitele datorate se pot achita prin următoarele modalități de plată:
– Casierie primărie (numerar/POS)
Luni – Joi – 08:00 – 16:30
Vineri – 08:00 – 14:00
– Prin Ghișeul.Ro pentru persoanele fizice
– Prin Ordin de Plată (beneficiar Primăria Orașului Ovidiu, C.I.F. 4301359),” au anunțat reprezentanții Primăriei Ovidiu.

Sursă: Facebook, Primăria Ovidiu

Mai multe stiri