Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Una dintre cele mai iubite formații rock din România, vine la Constanța pentru a susține un concert caritabil

,,Dirty Shirt, una dintre cele mai iubite formații rock din România, vine la Constanța pentru a susține un concert caritabil în club Doors, sâmbătă, 20 ianuarie. Accesul la eveniment se va realiza începând cu ora 20:30.
Toate fondurile strânse se vor îndrepta către campania “Music for Autism”, prin care ne propunem demararea noilor proiecte din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă Constanţa (achiziţionarea unor materiale didactice necesare terapiilor copiilor cu dizabilităţi) și reabilitarea terenului de sport din cadrul CȘEI “Maria Montessori” Constanța.
Campania „Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități, s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.
Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: „Autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.
Detalii se găsesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/,” au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri