Sursă: Facebook, Marian Crușoveanu

Filiala PNL Constanța este pregătită pentru alegeri, indiferent de modalitatea în care acestea vor avea loc, a anunțat deputatul Marian Crușoveanu, secretar general al organizației județene

,,Filiala PNL Constanța este pregătită pentru alegeri, indiferent de modalitatea în care acestea vor avea loc, fie că vor fi comasate sau nu. În luna ianuarie, am efectuat verificări și pregătiri la nivelul filialei, pentru a ne asigura că membrii sunt pregătiți pentru tot ceea ce va urma în anul electoral 2024,” a subliniat deputatul Marian Crușoveanu, secretar general al PNL Filiala Constanța.
,,În același timp, PNL dispune de resurse umane suficiente, persoane pregătite să-și asume participarea la alegerile din acest an. În ce privește Consiliul Județean, la nivelul filialei există persoane pregătite să facă un pas în față, în orice moment, demonstrând astfel disponibilitatea, pregătirea și experiența necesare pentru a face față responsabilităților care le revin. Prin gestionarea eficientă și transparentă a fondurilor europene, PNL demonstrează angajamentul ferm de modernizare și dezvoltare durabile ale fiecărei localități din județul nostru. Prin proiecte implementate cu succes, avem argumente serioase care ne diferențiază și distanțează de discursurile populiste/progresiste ale unor politicieni ,,pisoi” îmbrăcați cu blană de leu”, a mai completat secretarul general al PNL Filiala Constanța.

Sursă: Facebook, Marian Crușoveanu

Mai multe stiri