Sursă: Facebook, Marian Crușoveanu

Marian Crușoveanu, deputat PNL Constanța: ,,Proiectul Alternativa Techirghiol, a primit undă verde din partea Guvernului României”

,,Proiectul major de infrastructură rutieră pentru județul Constanța, Alternativa Techirghiol, a primit undă verde din partea Guvernului României! În ședința de astăzi, a fost adoptată Hotărârea ce stabilește indicatorii tehnico-economici necesari construcției acestei șosele rapide către sudul litoralului.

Finanțat prin Programul Transport (PT) 2021-2027, proiectul are o valoare totală de 5,74 miliarde de lei pentru realizarea celor 30,59 km de drum rapid. Se așteaptă ca CNAIR să lanseze, în licitație, contractul de execuție a lucrărilor în cel mai scurt timp. Aceste lucrări de realizare a proiectului ar trebui să fie finalizate într-un interval maxim de 36 de luni.

După o perioadă îndelungată de eforturi, am reușit să obținem încă un proiect major pentru județul Constanța. Mulțumesc tuturor celor care, în diverse feluri, au contribuit la realizarea acestui obiectiv,” a transmis Marian Crușoveanu, deputat PNL Constanța.

Sursă: Facebook, Marian Crușoveanu

Mai multe stiri