Sursă: Facebook, Liviu-Cristian Negoiță

Locurile de joacă din orașul Cernavoda sunt reamenajate și modernizate

Administrația Publică Locală din orașul Cernavodă, acordă atenție sporită spațiilor de joacă de pe raza orașului.
,,Rând pe rând locurile de joacă din orașul Cernavoda sunt reamenajate și modernizate astfel încât, atât copiii cât și părinții sau bunicii să le viziteze cu plăcere dar și cu siguranța faptului că cei mici au la dispoziție echipamente de joacă sigure specifice vârstei lor.
În această perioadă se apropie de final lucrările de execuție la obiectivul de investiții “Modernizare spații verzi și locuri de joacă în orașul Cernavoda Cartierul Lotizare Nord lot 3 (str. Nicolae Iorga, Mircea Eliade și George Călinescu)
Întreaga suprafață de 2.488mp a fost reabilitată de la zero. Au fost amenajate alei pietonale pavate iar toate echipamentele de joacă pentru copii cu vârste cuprinse între 2 – 14 ani respectiv: balansoare cu arc, balansoare cu scaune, leagăn cuib, leagăn cu 2 și 4 scaune, ansamblu tobogane, ansamblu de cățărare, au fost montate pe platforme de tartan pentru siguranța utilizatorilor.
De asemenea acest loc de joacă a fost prevăzut cu foișoare din lemn, bănci de odihnă, stâlpi de iluminat cu panou solar, coșuri de gunoi și cișmele
Valoarea totală a acestei investiții este de 1.463.222,94 lei, sumă alocată în totalitate de la bugetul local, a informat Liviu Cristian Negoiță, primarul orașului Cernavoda.

Sursă: Facebook, Liviu-Cristian Negoiță

Mai multe stiri