Sursă: Facebook, TNL Municipiul Constanța

Membrii TNL Constanța s-au întâlnit cu primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac

Membrii TNL Constanța au avut o întâlnire constructivă și deschisă cu primarul Constanței, Vergil Chițac și cu viceprimarul Ionuț Rusu.
Discuțiile au fost axate pe provocările administrației liberale și perspectivele pentru următoarele alegeri care se apropie cu pași rapizi.
În cadrul întâlnirii, am abordat subiecte sensibile și de actualitate, exprimând în mod sincer gândurile și preocupările noastre. Am avut oportunitatea de a împărtăși viziunile noastre asupra dezvoltării orașului și de a asculta perspectivele și planurile primarului Chitac.
Suntem încrezători că municipiul Constanța va rămâne pe linia dezvoltării, datorită eforturilor susținute ale administrației și angajamentului nostru comun pentru progres. Prin colaborare și dialog continuu, vom continua să construim un viitor prosper pentru comunitatea noastră. Ne angajăm să fim parteneri activi în procesul de dezvoltare a orașului nostru și să contribuim la construirea unei Constanțe moderne și prospere, au transmis tinerii liberali constănțeni.

Sursă: Facebook, TNL Municipiul Constanța

Mai multe stiri