Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Lucrările de amenajare a Parcului Tăbăcărie avansează

,,Zilele trecute am vizitat împreună cu echipa de lucru Parcul Tăbăcărie, la care am început lucrările de reabilitare încă din luna noiembrie 2023.
Se lucrează constant, aici nu există niciun dubiu, însă vrem să ne asigurăm că totul decurge conform planului și că ne aflăm în grafic cu lucrările, astfel încât să putem deschide parcul la sfârșitul primăverii, așa cum preconizăm.
Parcul Tăbăcărie, pe lângă faptul că este unul dintre cele mai iubite locuri pentru activități recreative, este cel mai generos ca spațiu din Constanța, iar noi facem tot posibilul să valorificăm această suprafață și să îl modernizăm.
Deși știu că lucrările de reabilitare vin și cu o perioadă de disconfort pentru cetățeni, vă reamintesc că „a transforma orașul în șantier“ este doar o dovadă că ne implicăm și vrem mai mult de la orașul nostru. Un pas necesar dacă vrem să dezvoltăm orașul și să îl aducem la starea pe care o merită. În plus, să nu pierdem din vedere că aceste lucrări nu vor dura la nesfârșit.
Aștept cu nerăbdare, alături de voi, să redeschidem acest parc și să ne bucurăm de plimbările pe aleile acestuia,” a anunțat Vergil Chițac, edilul municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Mai multe stiri