Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța este pregătită pentru Târgul Internaţional de Turism ITB Berlin

,,Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța se pregătește să participe în perioada 5-7 martie 2024 la ITB Berlin, unul dintre cele mai importante târguri de turism din lume.
“Este unul dintre cele mai mari târguri de turism din lume pe segmentul B2B, astfel că destinația Mamaia Constanța are toate șansele să se facă remarcată între tour-operatorii din Germania și din restul lumii. Sperăm să facem o impresie bună și să punem destinația Mamaia Constanța pe harta turismului mondial”, a declarat George Măndilă, Președinte al Destinației de Management al Organizației Mamaia Constanța.
În fiecare an, în luna martie, lumea turismului internațional se adună la unul dintre cele mai mari târguri de turism din lume. Din 1966, ITB Berlin a fost forța inovatoare și platforma lider a industriei turismului, dar și principalul târg comercial la nivel global, numit și „The World’s Leading Travel Trade Show”.
Înființată în primăvara anului trecut, OMD Mamaia Constanța își propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepția românilor asupra experienței de vacanță pe care destinația Mamaia Constanța o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri