Sursă: Facebook, Viorel Ionescu

Administrația locală din Hârșova a obținut finanțare pentru încă un proiect

,,De data aceasta ne-am axat pe suplimentarea numărului de stații de încărcare a mașinilor electrice, al caror număr este în creștere.
Pe lângă stația existentă, care a fost inclusă în rețeaua națională, ne-au fost aprobate la finanțare încă 4 stații de acest gen, având ca obiectiv dezvoltarea infrastructurii de transport verde în comunitatea noastră.
Stațiile de încărcare vor fi amplasate pe: Strada Grădinilor; Strada Soarelui; Strada Plantelor; și Strada Cășăriei.
Reamintim că stația din portul orașului este funcțională și poate fi utilizată doar de către persoanele care dețin un cont de client ELmotion. Vă puteți crea un cont de client accesând website-ul https://client.elmotion.ro sau descărcând aplicația ELmotion din Magazinul Play sau din App Store.
În plus, prin înființarea stațiilor de încărcare electrică, vom contribui la promovarea unui mediu mai curat și la crearea unui oraș mai atractiv pentru investiții și turiști. Și nu ne oprim!
Am depus spre finanțare încă trei proiecte ce vizează reabilitarea și creșterea eficienței energetice pentru Grădinița cu Program Prelungit “Tic-Pitic”, Liceul Teoretic “Ioan Cotovu” și sediul Primăriei Orașului Hârșova.
Vom depune proiecte similare și pentru alte instituții cheie din oraș, în măsura în care vor fi identificate linii de finanțare disponibile,” a anunțat Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.

 

Sursă: Facebook, Viorel Ionescu

Mai multe stiri