Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Destinația Mamaia Constanța, în atenția tour-operatorilor din Germania

Turiștii străini caută destinații de vacanță care să ofere peisaje idilice, relaxare, distracție, dar și un litoral bogat în activități și evenimente. Sunt câteva dintre concluziile primelor două zile ale Târgului de Turism ITB Berlin, unde Primăria Municipiului Constanța participă alături de reprezentanții OMD Mamaia, pentru a atrage turiști europeni către cea mai mare stațiune de pe litoralul românesc.
Germania, Estonia, Lituania, Slovacia și Slovenia sunt printre țările care își doresc să promoveze stațiunea Mamaia și să aducă grupuri de turiști străini în destinația Mamaia Constanța.
Standul României a fost vizitat și de invitați speciali, dintre care menționăm pe Excelența Sa doamna Adriana Stănescu, Ambasadorul României în Republica Federală Germania și pe domnul Lucian Ioan Rus, secretar de stat în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.
Participarea la ITB Berlin 2024 este o importantă oportunitate pentru România și Constanța de a se promova pe scena turistică internațională și de a atrage noi vizitatori,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

 

Mai multe stiri