Sursă: Partidul Național Liberal

Ultima zi a Congresului Partidului Popular European (PPE) de la București a debutat în forță

,,Am arătat că PPE este cel mai mare și mai influent partid de la nivelul UE. Am arătat că PPE este vocea tuturor europenilor și garantul prosperității în toate colțurile Europei, iar PPE merită să fie la conducerea Uniunii Europene.
PPE este partidul care promovează bunăstarea UE, care mai apoi este redistribuită oamenilor și comunităților europene. PPE promovează dezvoltarea și extinderea spațiului european și asigurarea securității lui.
Noi, liberalii români, am reușit să includem în manifestul PPE recent adoptat angajamentul ferm al PPE de a sprijini aderarea deplină a României la spațiul Schengen. Este categoric o victorie politică pentru România și pentru Partidul Național Liberal.
Una dintre cele mai importante concluzii ale Congresului Popularilor Europeni este că vocea României este auzită și ascultată de liderii populari europeni.
Astăzi, ne-am unit forțele și am votat candidatul PPE pentru președinția Comisiei Europene și strategia electorală pentru alegerile din acest an decisiv. PNL a sprijinit candidatura doamnei Ursula von der Leyen, cel mai bine pregătit candidat și cu cele cele mai mari șanse de a câștiga acest mandat.
PPE își propune să câștige alegerile europene și să fie în continuare principala forță politică a Uniunii Europene. Sunt convins că la următoarele alegeri forțele democratice îi vor învinge fără drept de apel pe extremiștii care astăzi fac gălăgie la porțile Europei.
Sunt convins că democrația va triumfa și același lucru se va întâmpla în toate statele Uniunii Europene, unde PPE este credibil și generează prosperitate”, Lucian Bode, secretar general al PNL.

Sursă: Partidul Național Liberal

Mai multe stiri