Sursă: Facebook, Cojocaru Gheorghe

Au fost demarate lucrările la proiectul ,,Echiparea edilitară (alimentarea cu apă, canalizare menajeră) în cartierul rezidențial din orașul Murfatlar

Administrația locală din orașul Murfatlar derulează proiectul de investiție ,,Echiparea edilitară (alimentarea cu apă, canalizare menajeră) în cartierul rezidențial din orașul Murfatlar, studiat prin PUZ – Proiect nr. 20/2014”.
Finanțarea este obținută prin programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”, iar valoarea este de 3.847.317,32 lei, iar la începutul acestei luni au fost începute lucrările.
,,Iată că, unul câte unul, fiecare proiect pentru care s-a semnat contract de finanțare în urmă cu un an sau doi, începe să se concretizeze.
Săptămâna trecută au început lucrările și la proiectul de alimentare cu apă și canalizare în cartierul rezidențial de la ieșirea spre Poarta Albă.
Executantul este Asocierea dintre SC LCS Ideal Top Construct SRL și SC CSP Proiect Line SRL, valoarea totală a obiectivului de investiții conform contractului de finanțare prin Programul Național Anghel Saligny este de 4.023.397 lei. După ce s-a introdus rețeaua de gaze, în acest viitor cartier rezidențial (unde s-au construit deja două case) acum se face rețeaua de alimentare cu apă și canalizare, cu branșamente individuale la fiecare lot de teren.
După introducerea rețelelor de utilități, proprietarii loturilor trebuie să-și curețe terenurile și să le îngrădească deoarece sunt pasibili de amendă și de majorarea impozitului pe teren cu 300% conform Hotărârilor de Consiliu deja adoptate,” a anunțat edilul orașului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru.

Sursă: Facebook, Cojocaru Gheorghe

Mai multe stiri