Sursă: Facebook, Radu Cristian

Administrația locală din Mangalia continuă pe strada Rozelor lucrările de modernizare din bani europeni

,,De luni, 25 martie, se închide circulației publice strada Rozelor, pe segmentul cuprins între intersecțiile cu Strada Greenport și șoseaua Constanței, pentru lucrările de modernizare din bani europeni.

Având în vedere complexitatea lucrărilor, pentru a evita accidentarea elevilor, accesul către Grădinița, Școala gimnazială și Liceul “Callatis” se va face prin parcarea din dreptul sălii de sport a liceului anterior menționat.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să respectați indicațiile constructorilor,“ a transmis edilul Municipiului Mangalia, Cristian Radu.

Primarul Cristian Radu, se află permanent în mijlocul locuitorilor municipiului și în locurile în care se desfășoară lucrări. Și în cursul zileide dumincă, edilul a stat de vorbă cu localicii:

,,M-am bucurat de vremea plăcută din acest sfârșit de săptămână pentru a discuta cu cetățenii despre stadiul proiectelor europene pe care le implementăm, în orașul nostru. Cu sprijinul majorității PNL din Consiliul Local, am reușit să atragem peste 80 de milioane de euro, iar acest lucru se vede prin amploarea șantierelor în lucru.

Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și vă asigur că mergem mai departe cu modernizarea Mangaliei! a subliniat Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia.

Sursă: Facebook, Radu Cristian

Mai multe stiri