Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Au fost finalizate lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a Corpului C3 de la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Constanța

,,În luna februarie am reabilitat din punct de vedere energetic Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Constanța, iar zilele acestea am finalizat lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a Corpului C3.

Nu ne putem aștepta la performanță dacă nu le asigurăm elevilor facilitățile necesare. Mi-am propus să investesc în astfel de lucrări de reabilitare și modernizare pentru a mă asigura că activitățile educaționale se desfășoară în condiții optime, la standarde comparabile cu cele din Uniunea Europeană.

Astfel, am reconfigurat spațiul destinat cantinei pentru a amenaja ateliere, prevăzute cu echipamente de specialitate, cu scopul de a spori calitatea actului educațional. Pe lângă reabilitarea integrală a clădirii au fost dotate toate laboratoarele, finalizate printr-un proiect cu fonduri europene, pentru ca elevii să poată desfășura instrucția practică. De asemenea, am reabilitat rețeaua electrică, termică și de alimentare cu apă. Am refăcut intrările în clădire și am amenajat rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități.

Valoarea totală a proiectului este de 9.296.362 lei.

Prin astfel de inițiative și investiții ne asigurăm că elevii beneficiază de condiții adecvate, respectiv că îi încurajăm pe tinerii din Constanța să ia în considerare și filiera tehnologică,a transmis edilul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Sursă: Facebook, Vergil Chițac

 

 

 

Mai multe stiri