O Discuție Constructivă pentru Îmbunătățirea Serviciilor Publice. ,,Cetățenii din zona Dacia-Capitol au avut ocazia să se întâlnească direct cu domnul primarul Vergil Chițac pentru a discuta problemele comunității lor și pentru a căuta soluții împreună. Întâlnirea a fost un pas important în direcția îmbunătățirii serviciilor publice, cu un accent deosebit pe gestionarea deșeurilor. Cu un dialog deschis și transparent, cetățenii și-au exprimat preocupările legate de colectarea și gestionarea deșeurilor în cartier. Domnul primar a ascultat atent fiecare problemă și și-a luat angajamentul să găsească soluții eficiente pentru a îmbunătăți serviciile de salubritate. Printre aspectele abordate s-au numărat frecvența colectării deșeurilor, gestionarea corectă a deșeurilor reciclabile și necesitatea unei comunicări mai bune între primărie și comunitate în ceea ce privește serviciile publice. Primarul Vergil Chițac a răspuns prompt și în mod detaliat fiecărei solicitări, asigurându-se că preocupările cetățenilor sunt luate în considerare și că vor fi luate măsuri concrete pentru îmbunătățirea situației. Această întâlnire a demonstrat importanța colaborării între administrație și comunitate pentru a aduce schimbări pozitive în viața de zi cu zi a locuitorilor zonei Dacia-Capitol. Prin dialog și acțiune, primarul și cetățenii au arătat că împreună pot construi un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți locuitorii Constanței,“ a transmis, consilierul local PNL Filiala Constanța, Cristian Omocea. Sursă: Facebook, Cristian Omocea

Constănțenii din zona Dacia-Capitol s-au întâlnit cu primarul Vergil Chițac pentru a discuta problemele comunității și pentru a identifica, împreună, soluțiile

O Discuție Constructivă pentru Îmbunătățirea Serviciilor Publice.

,,Cetățenii din zona Dacia-Capitol au avut ocazia să se întâlnească direct cu domnul primarul Vergil Chițac pentru a discuta problemele comunității lor și pentru a căuta soluții împreună.

Întâlnirea a fost un pas important în direcția îmbunătățirii serviciilor publice, cu un accent deosebit pe gestionarea deșeurilor. Cu un dialog deschis și transparent, cetățenii și-au exprimat preocupările legate de colectarea și gestionarea deșeurilor în cartier. Domnul primar a ascultat atent fiecare problemă și și-a luat angajamentul să găsească soluții eficiente pentru a îmbunătăți serviciile de salubritate.

Printre aspectele abordate s-au numărat frecvența colectării deșeurilor, gestionarea corectă a deșeurilor reciclabile și necesitatea unei comunicări mai bune între primărie și comunitate în ceea ce privește serviciile publice.

Primarul Vergil Chițac a răspuns prompt și în mod detaliat fiecărei solicitări, asigurându-se că preocupările cetățenilor sunt luate în considerare și că vor fi luate măsuri concrete pentru îmbunătățirea situației.

Această întâlnire a demonstrat importanța colaborării între administrație și comunitate pentru a aduce schimbări pozitive în viața de zi cu zi a locuitorilor zonei Dacia-Capitol.

Prin dialog și acțiune, primarul și cetățenii au arătat că împreună pot construi un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți locuitorii Constanței, a transmis, consilierul local PNL Filiala Constanța, Cristian Omocea.

Sursă: Facebook, Cristian Omocea

 

Mai multe stiri