Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Se reabilitează infrastructura rutieră în mai multe zone din oraș

,,Echipele Confort Urban acționează astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada I.L. Caragiale, pe tronsonul delimitat de strada Theodor Burada și strada Agricultori, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total, până la ora 16:00.

Tot începând de astăzi va demara și proiectul de asfaltare a străzilor din cartierul Tomis Plus. Prima strada care intră în reabilitare este strada Napoli, unde vor fi aplicate restricții de trafic parțiale. Se va circula alternativ pe o bandă de mers în zona unde intervin utilajele de frezare și asfaltare, în intervalul orar 08:00-16:00.

Programul de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus va cuprinde următoarele străzi: Napoli, Budapesta, Barcelona, Milano, Varșovia, Torino, Praga, Viena, Lyon, Brest, Bratislava, Krakovia și Monaco. Străzile din acest cartier nu erau predate de către dezvoltatori imobiliari și proprietarii de terenuri către Primăria Constanța și din acest motiv ele nu au putut fi reabilitate până acum.

Pe durata lucrărilor de asfaltare din cartierul Tomis Plus, autobuzele Liniei 3 întorc la sensul giratoriu de pe str. Krakovia. Traficul va reveni la normal după finalizarea lucrărilor.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri