Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Au început lucrările de asfaltare în cartierul Tomis Plus. Primarul Vergil Chițac a explicat de ce lucrările au început abia acum

,,Ieri am început lucrările de asfaltare în cartierul Tomis Plus, unul dintre cartierele noi ale orașului în care nu s-a intervenit de mai bine de 15 ani de când s-a pus prima cărămidă. Pe bună dreptate locuitorii erau nemulțumiți, iar sesizările cetățenilor au fost nenumărate.
Ne-am fi apucat de mult de asfaltat, dar a trebuit să așteptăm până ce antreprenorii care au avut terenul în proprietate să ne predea drumurile ce le aparțineau către Primărie. În lipsa acestui demers, nu puteam cheltui bani publici pentru lucrările de asfaltare.
Este o realitate tristă a Constanței faptul că abia acum facem procedura care trebuia făcută de acum 15 ani. În trei ani de mandat, deși s-a lucrat constant la proiecte abandonate și s-au reparat lucrări executate prost, mai sunt proiecte ale căror greșeli trebuie să le remediem. În mod normal, vechea administrație nu ar fi trebuit să emită nicio autorizație de construire pentru blocuri de locuințe până ce toate utilitățile (străzi, apă, canalizare, electricitate, gaze, platforme de gunoi etc) nu erau realizate. Și nu vorbesc doar de Tomis Plus, ci și de alte cartiere, precum Compozitori, Baba Novac, Veterani…
La fel cum am mai spus, procesul de schimbare la față a Constanței este unul extrem de complex, care nu se finalizează într-un singur mandat. Constanța merită și are nevoie de proiecte de calitate, iar eu asta îmi propun să realizez!,“ a precizat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Vergil Chițac

 

Mai multe stiri