Administrația locală din Fântânele a semnat contractul de execuție pentru amenajarea străzilor din localitate

Adrian Roșu, primarul comunei Fântânele a adus o primă veste bună pentru comunitate.  În primele zile ale anului 2022, mai exact în data de 14 ianuarie, a fost semnat contractul de execuție ,,Amenajare străzi în comuna Fântânele, județul Constanța.

,,Urmare a derulării procedurii de achiziție publică, privind atribuirea contractului de execuţie lucrări aferente obiectivului de investiţii ,,AMENAJARE STRĂZI ÎN COMUNA FÂNTÂNELE, JUDEȚUL CONSTANȚA – LOT 2” și a deciziei emise de către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, suntem în măsură să vă anunțăm că în 14.01.2022, a fost semnat, cu societatea CONSTRUCȚII ERBAȘU S.A., Contractul de execuţie ”AMENAJARE STRĂZI ÎN COMUNA FÂNTÂNELE, JUDEȚUL CONSTANȚA-LOT 2”, înregistrat sub nr. 208/14.01.2022”, a informat Adrian Roșu, primarul comunei Fântânele.

Lucrarea atât de așteptată și necesară, cuprinde lucrări de pietruire și asfaltare pentru străzile C-tin Brâncoveanu, Nufărului, Vlad Țepeș, Burebista, Mircea cel Bătrân, Mihai Eminescu și Tudor Vladimirescu, execuția de rigole pentru scurgerea apei pluviale și accesul la proprietăți prin montarea de podețe tubulare.

Lucrările vor demara imediat ce condițiile meteo vor permite. ,,Vă mulțumim pentru răbdarea, înțelegerea și încrederea acordată și vă asigurăm că anul acesta vom insista în demararea altor proiecte importante pentru comunitate și asumate de administrația publică locală a comunei Fântânele”, a mai adăugat Adrian Roșu, șeful administrației locale a comunei Fântânele.

 

Mai multe stiri