Din această săptămână, locuitorii comunei Mihail Kogălniceanu își pot plăti on-line taxele și impozitele

Din această lună, locuitorii comunei Mihail Kogălniceanu au posibilitatea să își achite impozitele și taxele în sistem on-line, prin platforma www.ghiseul.ro.

Primarul Ancuța Belu a anunțat că administrația locală a comunei Mihail Kogalniceanu a terminat procedura de înrolare/înregistrare în Sistemul Național Electronic de Plata (SNEP) iar plata impozitelor și taxelor locale poate fi efectuată atât de persoanele fizice, cât și de persoanele juridice în mod sigur și securizat prin platforma: ,,Ghișeul.ro”.

,,Obligațiile de plata existente pot fi vizualizate și achitate cu cardul bancar, fără a mai fi necesara deplasarea la sediul instituției. Fiecare contribuabil care dorește să plătească online, poate să își creeze cont de utilizator pe platforma www.ghiseul.ro și să solicite datele de acces (utilizator și parolă) de la Primaria M.Kogalniceanu (instituția publică) la care aveți obligațiile de plată, urmând apoi să puteți face plata cu un card valid”, a anunțat Ancuța Belu, primarul localității Mihail Kogălniceanu.

Platforma www.ghiseul.ro este un proiect derulat de Autoritatea pentru Digitalizarea României și susținut de Asociația de Plăți Electronice din România, care oferă posibilitatea contribuabililor de a vizualiza obligațiile de plată existente și/sau de a plăti online cu cardul, parțial sau total, taxele și impozitele locale, precum și amenzile existente. Dovada plății se primește pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.

Mai multe stiri