Administrația locală din Ciocârlia investește în educația și dezvoltarea copiilor

Autoritățile locale din Ciocârlia lucrează în această perioadă la mai multe proiecte necesare și utile comunității. În paralel, sunt pregătite documentații pentru alte proiecte care urmează să fie depuse în vederea obținerii finanțării. Atenția autorităților se îndreaptă în principal către infrastructură și unitățile de învățământ cu terenurile de sport.

Astfel, terenul de sport din satul Ciocârlia de Jos a fost modernizat. Au fost montate gazon sintetic și porți cu plase, în timp ce parcul de lângă teren a fost igienizat, în incintă a fost montat un ansamblu de jocuri pentru copii, iar toaleta a fost dotată cu tot ceea ce este necesar. Pentru supravegherea copiilor, dar și pentru prevenirea infracționalității parcul beneficiază de supraveghere video.
De asemenea, o investiție asemănătoare a fost realizează și în satul Ciocârlia de Sus. Aici autoritățile locale au amenajat un teren de sport modern, construit de la zero. Costurile acestei investiții au fost suportate din bugetul local. Și acest obiectiv beneficiază de monitorizare video și pază.

Grija autorităților locale pentru tot ce înseamnă educație și dezvoltare armonioasă a copiilor, a fost completată de un cadou pe care Consiliul Județean Constanța în parteneriat cu AJF Constanța l-au făcut localității, în urmă cu puțin timp.
,,Am primit de la Consiliul Județean Constanta în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Constanța prin proiectul ,,Fotbalul – o punte spre comunitate” un echipament complet de fotbal (șorturi, tricouri, jambiere și mingi de fotbal) necesare echipei de fotbal a Comunei Ciocârlia – A.S. Recolta Ciocârlia,” a anunțat primarul Ionuț Șerbu.

Mai multe stiri