Au început lucrările la obiectivul Racord termic PT I.D. CHIRESCU la rețeaua de agent primar din orașul Cernavodă

Primarul Liviu Cristian Negoiță anunță ca a fost dat ordinul de începere al lucrărilor la obiectivul de investiții ,,Racord termic PT I.D. CHIRESCU la rețeaua de agent primar, orașul Cernavodă, jud Constanța.”
,,Amplasamentul investiției este situat în zona de case cartier I.D. Chirescu pe sectorul de drum (I.D. Chirescu) aflat între str. Revoluției și str. Anghel Saligny, cu o lungime de aproximativ 210 m. Alimentarea cu agent termic primar se va realiza de la rețeaua existentă de agent primar a orasului Cernavoda,” a transmis edilul orașului Cernavoda.
,,Punctul termic va alimenta/furniza agent termic secundar pentru încălzire și apă caldă de consum necesară pentru un număr de 256 utilizatori, structurați pe două zone de presiune distincte, respectiv zona joasă care cuprinde 127 de utilizatori și zona înaltă care cuprinde 129 de utilizatori,” a completat Liviu Cristian Negoiță, primarul orașului Cernavoda.
Valoarea totală a investiției este de 2.790.638,35 lei sursa de finațare fiind bugetul local, iar lucrarea va fi executată de un agent economic din Cernavoda.

Mai multe stiri