Sursă: Facebook, Consiliul Județean Constanța.

Consiliul Județean Constanța, prin intermediul Centrului Cultural Județean ,,Teodor T. Burada”, a creat aplicația mobilă CulTur Up

Pentru a facilita accesul publicului preocupat de cultură, artă și educație la experiențe noi, Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean ,,Teodor T. Burada”, a creat o aplicație mobilă unică în județ – CulTur Up!
,,Cultura nu ar trebui să fie un privilegiu, ci o oportunitate accesibilă pentru toată lumea. În județul nostru avem o istorie bogată și o moștenire culturală valoroasă, care merită să fie descoperită și apreciată în mod corespunzător, fie prin intermediul unor expoziții organizate în instituții specializate, fie prin intermediul tehnologiei,” a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.
,,Este o premieră pentru o instituție de cultură constănțeană și vine ca un cadou pentru toți cei interesați de descoperirea și îmbogățirea culturii noastre.
Cu ajutorul aplicației, puteți explora în profunzime moștenirea culturală a județului nostru, de oriunde v-ați afla. Puteți învăța și descoperi mai multe despre cultură, artă și istorie, într-un mod interactiv și distractiv și puteți partaja cu ușurință experiențele dumneavoastră culturale cu prietenii și familia.
Vă invit să descoperiți expoziții fascinante și alte evenimente culturale din jurul dumneavoastră, să navigați prin orașul istoric și să aflați mai multe despre monumentele și clădirile celebre,” a concluzionat președintele CJC, Mihai Lupu.

Mai multe stiri