Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Aproape 90000 de flori vor fi plantate în perioada următoare în tot orașul Constanța

În Constanța, se plantează!
Aproape 90000 de flori anuale vor fi plantate în perioada următoare în tot orașul. Săptămâna aceasta, echipele acționează în Parcul Arheologic, parcul Tomis II, Capitol și în zona peninsulară.
Margaretele africane, gazaniile, petuniile sau crăițele vor înfrumuseța parcurile, scuarurile, peluzele și aliniamentele stradale din Constanța.
Specialiștii din cadrul Primăriei Constanța au optat pentru specii rezistente la condițiile de climă şi sol, cu înflorire abundentă până toamna târziu, astfel încât constănțenii și turiștii să se poată bucura cât mai mult timp de zone de recreere frumos colorate și amenajate.
,,Facem apel la constănţeni să protejeze plantațiile nou-înființate, să contribuie la menținerea acestora în stare de vegetație și, dacă este cazul, să sesizeze Primăria Constanţa (0241.550055) sau Direcția Generală Poliția Locală (0241.484.205 și 0341/922) în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendro-floricol din teren,” au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri