Primăria Constanța a lansat achiziția pentru lucrările de reabilitare a piațetei de la Dacia

Administrația locală a lansat achiziția pentru lucrările de reabilitare a piațetei din zona Dacia. Valoarea estimată a licitației este de 899.316,37 lei fără TVA, respectiv 1.070.186 de lei cu TVA (215.761 de euro).

În Caietul de sarcini este precizat:
„Obiectul contractului îl constituie achiziționarea de către Primăria Municipiului Constanța a lucrărilor de reparații piațetă zona Dacia, din municipiul Constanța, prin refacerea părților degradate ale aleilor de promenadă și a zidurilor de sprijin din împrejurul acestora. De-a lungul timpului, datorită intemperiilor meteorologice, precum și a faptului că nu s-au mai executat lucrări de reparații sau investiții în această zonă de recreere de o bună perioadă de timp, aleile prezintă cedări, fisuri, îmbătrâniri ale pavimentului, făgașe, gropi, rupturi de borduri“.
Documentul mai precizează că piațeta care va fi reamenajată se intersectează cu proiectul reabilitării Bulevardului Lăpușneanu, iar motivul invocat este armonizarea celor două proiecte.
„Având în vedere faptul că piațeta supusă reamenajării din zona Dacia se intersectează cu proiectul de mobilitate aflat în derulare în zona Bulevardului Lăpușneanu, este necesar ca imaginea de ansamblu să se integreze prin armonizarea celor două proiecte: Reparații piațetă Dacia și Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona Bulevardul Lăpușneanu“.

Banii pentru aceste lucrari sunt alocați din bugetul local și vor acoperi toate cheltuielile și activitățile necesare implementării contractului.

Mai multe stiri