Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Municipalitatea a pregătit pachete cu alimente de sărbători, pentru persoanele defavorizate din Constanța

,,230 de persoane aflate în situații de dificultate socio-economică – pensionari, persoane cu dizabilități, precum și alte grupuri vulnerabile- beneficiază de pachetele speciale de Crăciun pregătite de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială.

În fiecare an, în prag de sărbători, Cantina de ajutor social asigură beneficiarilor alimentele care nu trebuie să lipsească de pe mesele românilor de Crăciun, bucurându-i cu o masă îmbelsugată.

Persoanelor aflate în dificultate, beneficiari ai acestor servicii le sunt oferite atât hrană preparată cât și alimentele necesare preparării meselor. Din pachetele speciale nu lipsesc mezelurile, carnea de porc și pui, brânzeturile, produsele de panificație, dulciurile și fructele.

Cantina de ajutor social Constanța asigură prepararea și servirea hranei beneficiarilor aflați în situație de dificultate, în vederea prevenirii și combaterii riscului de excluziune socială, promovării incluziunii sociale și creșterii calității vieții acestora,” au informat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

 

Mai multe stiri