Sursă: Facebook, Marian Crușoveanu

,,Se va extinde rețeaua de drumuri a județului Constanța”, a anunțat Marian Crușoveanu, deputat PNL Constanța

,,Se va extinde rețeaua de drumuri a județului Constanța, cu o lungime totală de aproximativ 34,6 km, prin implementarea a două proiecte în valoare de aproximativ 140 de milioane de lei.
Pe lângă Alternativa Techirghiol, vom avea două noi rute de care vor beneficia constănțenii, dar și toți cei care doresc să ajungă în sudul litoralului românesc în perioada aglomerată a anului. Astfel, se va construi un drum ce va conecta localitățile Tuzla și Biruința (DJ391) iar al doilea tronson va lega localitățile Techirghiol și Arsa.
Bugetul alocat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, susține aceste investiții, consolidând astfel angajamentul PNL pentru dezvoltarea durabilă a județului Constanța. Încă un angajament al PNL Constanța, bifat cu succes!
Subliniez din nou ideea următoare: investițiile în dezvoltarea infrastructurii contribuie la stimularea creșterii economice, generarea de locuri de muncă și îmbunătățirea calității vieții în comunitățile locale,” a anunțat deputatul PNL Constanța, Marian Crușoveanu.

Sursă: Facebook, Marian Crușoveanu

Mai multe stiri