Sursă: Facebook, Radu Cristian

Circulația transportului public din municipiul Mangalia va fi modificată pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a drumului, proiect finanțat din fonduri europene

Începând cu data de 26 ianuarie 2024, circulația traficului rutier va fi suspendată pe strada Ștefan cel Mare, în Mangalia, între intersecția cu strada Mihai Viteazul (Primărie) și intersecția cu strada Oituz (Poșta Veche).
Această măsură de întrerupere a traficului va fi implementată pe perioada desfășurării lucrărilor de reabilitare a sectorului respectiv de drum, proiect finanțat din fonduri europene. Pe durata execuției lucrărilor, se recomandă utilizarea rutelor alternative pentru a evita eventualele disconforturi generate de închiderea temporară a străzii.
Totodată, pe perioada efectuării lucrărilor, pe lângă întreruperea traficului rutier, circulația transportului public va fi modificat.
,,Vă informăm că începând de astăzi, 26 ianuarie, circulația traficului rutier va fi oprită pe strada Ștefan cel Mare de la intersecția cu strada Mihai Viteazul (Primarie) până la intersecția cu strada Oituz (Poșta Veche).
Măsura va fi menținută până la reabilitarea respectivului sector de drum, în cadrul proiectului cu fonduri UE. Pe durata lucrărilor, vă rugăm să folosiți rutele alternative.
De asemenea, circulația transportului public va fi modificată conform imaginii atașate,” a anunțat Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia.

Sursă: Facebook, Radu Cristian

Mai multe stiri