Sursă: Facebook, Marian Crușoveanu

Marian Crușoveanu, deputat PNL: ,,Certificatul ,,RAR Auto Pass” urmează să fie emis de către Registrul Auto Român, începând cu 1 decembrie

,,Certificatul ,,RAR Auto Pass”, un proiect de lege pe care l-am susținut atât în comisie, cât și în plenul Parlamentului, urmează să fie emis de către Registrul Auto Român, începând cu 1 decembrie. Acest document va include informații referitoare la istoricul mașinii, cum ar fi kilometrajul și accidentele, detalii despre avariile majore la sistemele de frânare și direcție, precum și tipul intervenției efectuate asupra vehiculului (întreținere, reparații, actualizare de software etc.).
De reținut, acest certificat va deveni un instrument esențial pentru cei care doresc să achiziționeze mașini second-hand, oferindu-le posibilitatea de a obține informații cruciale despre autovehicul. În plus, persoanele care vând un autovehicul vor fi obligate să furnizeze acest document cumpărătorului, în momentul tranzacției.
În contextul nevoii de mai multă siguranță și disciplină în trafic în România, precum și a necesității de a avea autovehicule conform normelor de circulație, certificatul “RAR Auto Pass” vine în întâmpinarea acestor cerințe. Acesta va contribui semnificativ la creșterea nivelului de siguranță rutieră, un aspect asupra căruia trebuie să lucrăm cu seriozitate,” a precizat deputatul PNL Constanța, Marian Crușoveanu. ”

Sursă: Facebook, Marian Crușoveanu

Mai multe stiri