Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Constănțenii pot depozita gratuit deșeurile voluminoase în containerele de mari dimensiuni!

,,Săptămâna aceasta, constănțenii pot depune deșeurile voluminoase în containerele amplasate pe strada Fântânele, colț cu strada Comarnic și pe strada Theodor D. Speranția, bloc 40.
În aceste containere se poate depozita: mobilier vechi deteriorat, canapele, rafturi, dulapuri, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere, etc.
NU se poate depozita în aceste containere: deșeuri menajere, deșeuri rezultate din construcții sau demolări, deșeuri de echipamente electrice și electronice, deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, sticlă).
Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.
În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A, telefon: 0723 372 163.
Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri